Bidrag 2018

Bidrag till medlemmar i HORK 2017

Det är jättekul att vi har så många duktiga ryttare och kuskar i vår klubb! Vi vill från HORK’s sida förstås försöka hjälpa er så gott vi kan med att utvecklas vidare. Nedanstående bidrag kan alla som är medlemmar i HORK ta del av mot en viss motprestation då vi självklart alla behöver hjälpas åt på tävlingar osv.

Resebidrag

I samband med tävling på fastlandet så kan du få resebidrag för båten. Du betalar endast 25% av biljetten. Bokning sker genom Cattis Jacobsson och all info om våra båtresor och hur det går till finns HÄR. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK.

Träningsbidrag

Ryttare/kusk kan söka bidrag för att träna för fastlandstränare som kommer till ön. Ansökningar skall vara inne före träningen sker och söks på denna blankett.

Du kan söka för 25% av kostnaden för träningen med ett maxtak på 1000 kr per år/person.

Utbetalning sker 2 ggr per år, sista juni samt sista december. För att få sitt bidrag 30 juni ska ryttaren/kusken ha gjort någon arbetsuppgift, om detta inte skett får du vänta med hela summan till den 31/12 och alla arbetsdagar etc ska vara gjorda för att få bidraget.

Ungdomstävlande

Ungdomar som tävlar för HORK får halva tävlingslicensen betald av klubben. (Ungdom= ryttare till och med det året man fyller 18.)

Återbetalas vid årets slut eller när din arbetsinsats för året i klubben har gjorts, sker efter kontakt med klubbens kassör.

Mästerskapsbidrag

500 kr ger klubben i bidrag för start vid ett mästerskap SM, NM osv. Max två mästerskap per år och ryttare/kusk. Deltagande i mästerskap ger också fri båtresa till och från tävlingen. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK.

Åtaganden för att få dessa bidrag

För samtliga bidrag ovan gäller att du har fullföljt dina 2 arbetstillfällen samt 2 funktionärsdagar per år. Då det tyvärr varit lite si å så med anslutningen så kommer vi att kolla av hur resp ryttare/kusk ligger till med dessa dagar för samtliga bidrag. Har du inte fullföljt dina arbetsdagar och funktionärstillfällen får du kontakta styrelsen och komma med förslag på egen likvärdig åtgärd.

Arbetstillfällen

Ett arbetstillfälle kan tex vara att deltaga i en gemensam arbetsdag som klubben anordnar. Dock är det inte säkert att det ordnas sådana 2 ggr per år men det finns en hel massa underhåll att utföra ändå. Det kan vara förberedelse innan tävlingar, klippning av gräsmattan i Gropen etc. Kontakta styrelsen så får du reda på vad som behöver göras eller om det är någon arbetsdag planerad.

Funktionär

Vad det gäller funktionärsbiten så ligger det funktionärslistor ute för resp tävling som HORK anordnar i år på hemsidan under Tävlingar 2018. Gå in där och titta vilka poster som saknar bemanning och maila in dina önskemål så fyller vi på listorna vartefter. Skicka ditt mail med önskemål till This is a mailto link.

Lycka till där ute på tävlingsbanorna allihopa!

HORK

Uppdaterad: 15 APR 2018 11:25