Hoppa till sidans innehåll

Bidrag 2019


Bidrag till medlemmar i HORK 2019

Det är jättekul att vi har så många duktiga ryttare och kuskar i vår klubb! Vi vill från HORK’s sida förstås försöka hjälpa er så gott vi kan med att utvecklas vidare. Nedanstående bidrag kan alla som är medlemmar i HORK ta del av mot en viss motprestation då vi självklart alla behöver hjälpas åt på tävlingar osv.

 

Resebidrag

I samband med tävling på fastlandet så kan du få resebidrag för båten. Alla biljetter bokas genom Cattis Jacobsson, This is a mailto link. Skicka mail i GOD TID innan resan. Mailet ska innehålla hamn, avgångar, datum, tävlingsplats, högsta klass ni tävlar, personnr på alla resenärer samt mobilnr. Bokning sker på måndagar. Det som finns på mailen då bokas.. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK. Länk till resebestämmelser Gotlands ridsportsförbund 2019 finns HÄR

 

Träningsbidrag

Ryttare/kusk kan söka bidrag för att träna för fastlandstränare som kommer till ön. Ansökningar skall vara inne före träningen sker och söks på denna blankett

Du kan söka för 25% av kostnaden för träningen med ett maxtak på 1000 kr per år/person.

Utbetalning sker 2 ggr per år, sista juni samt sista december. För att få sitt bidrag 30 juni ska ryttaren/kusken ha gjort någon arbetsuppgift, om detta inte skett får du vänta med hela summan till den 31/12 och alla arbetsdagar etc ska vara gjorda för att få bidraget. Från och med 1 juli 2018 har styrelsen beslutat att för att få bidrag skall licensierade ryttare/kuskar tävla för HORK. Det räcker alltså inte att bara vara medlem, är du aktiv så skall det vara HORK du representerar. 

 

Ungdomstävlande

Ungdomar som tävlar för HORK får halva tävlingslicensen betald av klubben. Ungdom 'r ryttare/kusk till och med de år denne fyller 18 år. Återbetalning görs vid årets slut eller när din arbetsinsats för året är klar. ansökan om att få tillbaka halva tävlingslicensen skall göras till kassören och innehålla uppgifter om namn, belopp på licens, vilka tävlingsdagar/arbetsdagar du deltagit i och vilket kontonummer utbetalningen skall ske till. komplett ansökan skall vara kassören tillhanda senast 31 december de året ansökan avser. Avstämmning med tävlingsdagar/arbetsdagar kommer att göras.

 

Mästerskapsbidrag

500 kr ger klubben i bidrag för start vid ett mästerskap SM, NM osv. Max två mästerskap per år och ryttare/kusk. Deltagande i mästerskap ger också fri båtresa till och från tävlingen. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK.

  

Åtaganden för att få dessa bidrag

För samtliga bidrag ovan gäller att du har fullföljt dina 2 arbetstillfällen samt 2 funktionärsdagar per år. Då det tyvärr varit lite si å så med anslutningen så kommer vi att kolla av hur resp ryttare/kusk ligger till med dessa dagar för samtliga bidrag. Har du inte fullföljt dina arbetsdagar och funktionärstillfällen får du kontakta styrelsen och komma med förslag på egen likvärdig åtgärd.

  

Arbetstillfällen

Ett arbetstillfälle kan tex vara att deltaga i en gemensam arbetsdag som klubben anordnar. Dock är det inte säkert att det ordnas sådana 2 ggr per år men det finns en hel massa underhåll att utföra ändå. Det kan vara förberedelse innan tävlingar, klippning av gräsmattan i Gropen etc. Kontakta styrelsen så får du reda på vad som behöver göras eller om det är någon arbetsdag planerad.

 

Funktionär

Vad det gäller funktionärsbiten så ligger det funktionärslistor ute för resp tävling som HORK anordnar i år på hemsidan under Tävlingar 2019. Gå in där och titta vilka poster som saknar bemanning och maila in dina önskemål så fyller vi på listorna vartefter. Skicka ditt mail med önskemål till This is a mailto link.

Lycka till där ute på tävlingsbanorna allihopa!

HORK

 

Uppdaterad: 09 JUN 2018 17:46 Skribent: Marika Strömberg

SISU

 

Gangvide Farm

 

Stenstu Kvarn

 

Gotlands Södra Härads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hemseortens Rid och KK - Ridsport
Frida Karlqvist, Liffride Stånga 435
62360 Stånga

Kontakt:
Tel: 0703249919
E-post: This is a mailto link

Se all info