Bidrag 2020

Bidrag till medlemmar i HORK 2020

Det är jättekul att vi har så många duktiga ryttare och kuskar i vår klubb! Vi vill från HORK’s sida förstås försöka hjälpa er så gott vi kan med att utvecklas vidare. Nedanstående bidrag kan alla som är medlemmar i HORK ta del av mot en viss motprestation då vi självklart alla behöver hjälpas åt på tävlingar osv.

Resebidrag

I samband med tävling på fastlandet så kan du få resebidrag för båten. Alla biljetter bokas genom Cattis Jacobsson, This is a mailto link. Skicka mail i GOD TID innan resan. Mailet ska innehålla hamn, avgångar, datum, tävlingsplats, högsta klass ni tävlar, personnr på alla resenärer samt mobilnr. Bokning sker på måndagar. Det som finns på mailen då bokas.. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK.

• Stödet omfattar ryttare, en medhjälpare och fordon. Kuskar kan få stöd för två medhjälpare.
  • Resenären ska betala in hela kostnaden (framgår av bokningsbekräftelsen) för resan till klubben senast 10 dagar efter avslutad resa. Att betala i tid till klubben är eget ansvar (man får ingen faktura).
  • Resestödet betalas, efter ansökan, ut i efterskott. Stöd för resor gjorda mellan 1 januari och 30 juni betalas ut på hösten. Stöd för resor gjorda mellan 1 juli och 31 december betalas ut på våren.
  • Nivån på stödet beslutas av Gotlands Idrottsförbund och Region Gotland i efterhand. Det går med andra ord inte i förväg att veta hur stort stödet blir. (För resor gjorda under första halvåret uppgick resestödet till 70 procent av kostnaden, något högre vid SM-tävlingar)
  • För att kunna få resestöd måste man ha uppfyllt hela sin arbetsplikt.
  • Det finns ingen begränsning i hur många resor man kan göra under en säsong.
  • Det finns inga villkor på vilka klasser man måste tävla i.
  • Det får inte finnas motsvarande tävlingar/klasser på Gotland under de datum man reser.

Länk till resebestämmelser Gotlands Ridsportförbund 2020 finns HÄR

Träningsbidrag

Möjlighet till subventionerade träningsavgifter vid särskilda projekt som sanktionerats av klubben eller Gotlands Ridsportförbund. Ansökningar skall vara inne före träningen sker och söks på denna blankett.

Ungdomstävlande

Ungdomar som tävlar för HORK får halva tävlingslicensen betald av klubben. Ungdomar ryttare/kusk till och med de år denne fyller 18 år. Återbetalning görs vid årets slut eller när din arbetsinsats för året är klar. ansökan om att få tillbaka halva tävlingslicensen skall göras till kassören och innehålla uppgifter om namn, belopp på licens, vilka tävlingsdagar/arbetsdagar du deltagit i och vilket kontonummer utbetalningen skall ske till. komplett ansökan skall vara kassören tillhanda senast 31 december de året ansökan avser.

Mästerskapsbidrag

1000 kr ger klubben i bidrag för start vid ett mästerskap SM, NM osv. Max två mästerskap per år och ryttare/kusk. Deltagande i mästerskap ger också fri båtresa till och från tävlingen. Detta gäller dock bara om du tävlar för HORK.

Övriga förmåner

Klubben står för anmälningsavgifter vid lagtävlingar

Helt eller delvis subventionerad ridhushyra vid träning frö klubbens tränare

Åtaganden för att få dessa bidrag

För att kvalificera sig för något av ovanstående måste man uppfylla en arbetsplikt som funktionär vid 2-3 av klubben arrangerade tävlingar samt på två av sammanlagt fyra arbetsdagar på våra anläggningar. Arbetsschema och datum för arbetsdagar kommer ges ut i början av nästa år

Funktionär

Vad det gäller funktionärsbiten så ligger det funktionärslistor ute för resp tävling som HORK anordnar i år på hemsidan under Tävlingar 2020.

Lycka till där ute på tävlingsbanorna allihopa!

HORK

Uppdaterad: 09 JUN 2018 17:46 Skribent: Marika Strömberg